DIVADLO KOUZEL PAVLA KOŽÍŠKA

(1669)

Naprosto originální a jedinečné divadlo, které v České republice nemá obdoby. Vedle pořadů pro děti, které se společně s kouzelníkem Pavlem Kožíškem na jevišti učí i čarovat, je pilotním představením divadla velkolepá show Magická esa. Strhující show s řadou originálních překvapení a nejúspěšnějších světových iluzí. Jedná se o jediné představení svého druhu u nás a je určeno pro celou rodinu. Při velkých „copperfieldovských iluzích" se vedle mistra světa ze Světového poháru bavičů, iluzionisty Pavla Kožíška představí v neočekávaných rolích přední české modelky.

Těšit se můžete na čtyřmetrovou skluzavku času, která promění postavu dospělého člověka v malé dítě, záhadné čtení myšlenek divákům v publiku, nebezpečné prostoupení obřím ventilátorem, originální levitaci divačky z publika, vystřelení kouzelnice z děla a na řadu dalších velkolepých iluzí plných perfektní zábavy! Magická esa je představení šité přímo na míru Divadlu kouzel a diváci jej tedy uvidí pouze na této scéně.  

Kouzla a magie jsou především světem hravé dětské fantazie, a proto na repertoáru máme také čtyři úspěšná dětská představení. Kouzelnické představení Pavla Kožíška to je známka perfektní zábavy nejen pro děti! Hlediště Divadla kouzel je hodně zkosené, aby i nejmenší děti kouzla na jevišti dobře viděli. V místním kouzelnickém obchodě si můžete zakoupit různé kouzelnické rekvizity, literaturu, hračky, DVD apod. A pokud si v salonku Harryho Houdiniho sáhnete na kouzelnickou hůlku, prý se vám splní i vaše tajné přání!

Rozhodně si nenechte si ujít také návštěvu Zrcadlového labyrintu v přízemí divadla. Opravdu unikátní velké zrcadlové bludiště, síň smíchu s vtipnými prohnutými zrcadly, antigravitační místnost, levitující stolek a jedinečné optické klamy jsou zárukou skvělé zábavy a originálního zážitku pro celou rodinu!

Divadlo je v Líbeznicích u Prahy cca 4 km za severní hranicí hlavního města a je to oblíbený turistický cíl především pro rodiny s dětmi. Pro diváky máme připravena k dispozici bezplatná parkovací místa pro osobní automobily a autobusy. Divadlo je také v dosahu pravidelných linek autobusů Pražské integrované dopravy.

Další informace a aktuální program objevíte také na www.divadlokouzel.cz

 

Kontakt:

Divadlo kouzel Pavla Kožíška

Mírové náměstí 44
250 65 Líbeznice u Prahy
tel.: 731 176 659

e-mail: info@divadlokouzel.cz

www.divadlokouzel.cz

 

 
 




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet