HÁJENKA PARK

(1669)

Hájenka Park byl vybudován na jaře roku 2016. Park se i nadále rozrůstá, připravujeme pro vás další možnosti spojené s naším areálem. Na celkové ploše více než 7 000 m2 si můžete užít nejen lanové centrum, ale také dětské hřiště, animační programy, balanční prvky, lukostřelbu, chůdy. Do budoucna chystáme atrakce svým rozsahem jedinečné v České republice. Hájenka Park je sportovně-rekreační areál, určený široké veřejnosti – dětem, mládeži, dospělým, jednotlivcům i kolektivům, sportovním klubům, zájmovým kroužkům, bezpečnostním složkám a všem, kteří chtějí zažít netradiční zážitek v korunách stromů. Velmi vhodný je park pro školní a školkové výlety. Přinese dětem dobrodružství v přírodě a obohatí je o nové zážitky a zkušenosti.

Rodinný Park Hájenka nabízí také jediný lanový park v Lednicko-valtickém areálu.
Rozléháme se v nádherném prostředí panenské přírody valtického lesa. Naše poloha je v bezprostřední blízkosti města Břeclav, 6 km od města Valtice a 7 km od navštěvované Lednice.

Areál Parku Hájenka a lanového centra nabízí rovněž občerstvení a sociální zázemí. Díky svým dispozicím nabízíme kvalitní prostředí pro pořádání firemních akcí, teambuildingů či oslav.

Díky své poloze a propojenosti s dalšími atrakcemi vám může nabídnout celou řadu dalších služeb např.:Lanový park s vysokými překážkami

Jaké lezecké trasy park nabízí:

Lanáček– je určen těm nejmenším. Zajišťuje bezpečné lezení dětem již od 3 let. Trasu tvoří okruh 12 lanových překážek zavěšených ve výšce 1,5 m. Děti na trase postupně vyzkoušejí nejrůznější lávky, žebříky a sítě. Na závěr trasy překonají ve speciální jezdící houpačce sjezd, nebo můžou sjet po skluzavce zpět na pevnou zem.

Modrá trasa – středně obtížná, zábavná, vzrušující, s 15 překážkami. Překážky jsou zavěšeny ve výšce cca 2,5 m.
Červená trasa – nejtěžší, s 15 překážkami, zavěšená ve výšce 4-6 m nad zemí. Obzvláště adrenalinová při nočním lezení.

Minimální výška lezce je 120 cm s vyšším doprovodem. Děti od 130 cm zvládnou celou trasu samostatně.

Big Swing – velká houpačka

Obří houpačka mezinárodně nazývaná Big Swing je tou pravou výzvou pro všechny.

Houpat se budete z výšky 16 metrů, prožijete volný pád, přetížení i stav beztíže během pár vteřin. Houpačka je určena pro jednu nebo dvě osoby, oblékneme Vás do speciálního úvazku a pomocí elektr. zdvihacího zařízení vás vytáhneme do výšky cca 16 metrů, zhoupneme Vás – čeká na vás pár metrů volného pádu, pěkné přetížení a stav beztíže. To vše pod dohledem školených instruktorů a s důrazem na maximální bezpečnost. Houpačka není určena pouze pro dospělé, ale mohou ji vyzkoušet i děti od 120 cm. Zajistíte se, pevně se chytíte a už letíte.

Dále u nás naleznete a můžete využít:

lukostřelbu (na objednávku, pro skupiny), dětské hřiště, houpadla, holandské kozičky, animační programy pro děti, posezení, bar, speciality z grilu i udírny (na objednávku, pro skupiny), balanční prvky, příměstské tábory pro děti, oslavy a svatby, výlety pro MŠ, ZŠ, ŠŠ, adaptační kurzy, teambuildingové akce, občerstvení s možností zakoupení alkoholických i nealkoholických nápojů, teplé i studené občerstvení, velké parkoviště 20 m od areálu.

www.hajenkabreclav.cz

 

 

 
 




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet