LANOVÉ CENTRUM LODĚNICE VLTAVA

(1677)

Lanové centrum Loděnice Vltava se nachází na Libeňském ostrově, zhruba patnáct minut pěšky z Palmovky. V místě, které navozuje dojem divoké přírody blízko centra města, nabízí programy pro školy, příměstské tábory, narozeninové oslavy i firemní akce.

Lanové centrum nabízí účastníkům jedenáct horizontálních i vertikálních překážek, z nichž všechny dosahují výšky více než osm metrů. V lanovém centru Loděnice Vltava si zakládáme na bezpečnosti – jako jedno z mála center v republice funguje tak, že se účastníci nejistí sami, jejich jištění probíhá ze země školenými instruktory nebo účastníky programu – u nás ve výšce nemůžete udělat chybu! Naši školení instruktoři na začátku vysvětlí princip jištění, oblečou do úvazků a provedou celým programem v lanovém centru.

Bojíte se výšek? V lanovém centru nabízíme i vodácké programy na hladině řeky Vltavy. Zažijte atmosféru hlavního města z hladiny Vltavy. Podle délky programu se vydáme k ústí Rokytky nebo až k Trojskému mostu – vše záleží na tom, na co si věříte. Program s instruktory probíhá standardně na plastových kánoích, pro nejmladší účastníky jsme schopni realizovat program i na větších a stabilnějších lodích. Vodáčtí instruktoři jsou profesionálové na slovo vzatí – v areálu se věnují vodákům všech věkových skupin po celý rok.

Spolu se společným opékáním špekáčků či masa u ohně navozuje celek aktivit atmosféru přírody, divočiny a prostředí trampu. Každý jednotlivý program přizpůsobujeme konkrétním přáním klienta – od ozvučení, přes catering až po zajištění moderované akce.

Přijďte se podívat do míst, která se po povodních v letech 2002 a 2013 vzpamatovala a vzešla z nich silnější, než kdy dřív.

Lanové centrum funguje od dubna do října, programy je třeba dopředu objednat na www.vysokalana.cz nebo na telefonu 774 706 097.

 

 
 
 




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet