Kempy Mělice

(1697)

Přírodní vodní plocha vznikla zatopením štěrkopískového lomu a náchází se 5 km od Přelouče. Pláže jsou písčité, se snadným vstupem do vody. V areálu poblíž jsou WC a stánky s občerstvením. Můžete si tu vyzkoušet i vodní lyžování.

Kemp U třpytky


Camping se rozkládá na ploše cca 1 ha, je rozdělen na dvě části, z níž jedna je určena pro nudisty. Kromě rybaření a slunění na pláži nabízíme i sportovní vyžití - volejbal, kroket, petangue. Nově vybudovaná cyklostezka umožňuje výlety rodin s dětmi na kole (viz fotogalerie). K vodě je přístup z pláže kdekoliv v areálu campingu.

Kemp Oaza


Tábořiště se nachází u málo frekventované silnice spojující Mělice a Živanice. Ubytování ve vlastních stanech, přívěsech a karavanech.

Autokemp Marin

Marin Kemp a Marin Klub najdete na malebném poloostrově uprostřed krásného písečného jezera Mělice nedaleko města Přelouč. Čistá voda a pláže z jemného písku jsou lákadlem pro perfektní aktivní dovolenou. V Marin Kempu máte možnost kempovat ve stanech, v karavanech nebo se ubytovat v podkrovních pokojích či v moderním penzionu.

Pro zpestření rekreačního pobytu můžete vyzkoušet jízdu na vodních lyžích, wakeboardu nebo na kruhu a banánu. K  občerstvení slouží malý bar se zastřešenou pergolou, vedle které je umístěno dětské hřiště s trampolínou, prolézačkou a pro ty starší je tu pinkpongový stůl. Děti uvítají i dovádění na vodní skluzavce.

Milovníci tenisu, volejbalu, badmintonu a jiných míčových her se mohou vyžít na kurtu, který je součástí Marin Klubu. Pro děti jsou pořádány zábavné akce s projekcí ve stylu  karaoke, disco či různé diashow.




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet