ZÁBAVNÍ PARK OSKARSHAUSEN

(1669)

TIP na famózní výlet pro celou rodinu! Vzhůru za zábavou do zábavního parku Oskarshausen u Drážďan! Již jste se svezli na velké padací věži až do výšky 16 m či to roztočili na velkém řetízkovém kolotoči nebo na náklaďákovém Kamiotoči? Tak to si nenechte ujít zábavní park Oskarův svět Oskarshausen ve Freitalu nedaleko Drážďan. Uvnitř i venku na ploše 15 000 m2 najdete přes 50 atrakcí, zábavních kolotočů a netradičních aktivit pro celou rodinu. Těšit se můžete např. na bláznivé továrny jako je Mlsná továrna s lízátkovou loukou, top spin s lízátkovou lavicí a koláčkovým kolotočem. Nově otevřená je Limonádová továrna s parádními kolotoči. Nechybí ani interaktivní hrací prvky simulujícími výrobu limonád. V Oskarově světě se mohou děti nejen zabavit na atrakcích, ale také rozvíjet svoji kreativitu a manuální zručnost v dětských dílničkách. Můžete si pomalovat tričko, hrníček či jinou postavičku, vyrobit si dřevěné figurky v truhlářské dílně nebo si vyrobit vlastní svíčky.

Kluci se zaručeně zabaví v dětském hornickém dole, při rýžování zlata, na motokrosové nebo tubingové dráze nebo při fotbalovém kulečníku. Holčičky se mohou svést na ponících, vyřádit se na obřích vzduchových trampolínách nebo ve velké dětské herně s průlezkami, klouzačkami a bazénem s 2000 balónky. K velmi oblíbeným atrakcím jednoznačně patří obří vlnovková skluzavka či skluzavková věž s trubkovou skluzavkou a tobogánem ve venkovním areálu. Ne každý sebere odvahu na skok z šesti popř. ze čtyř (dle věku) metrů na Oskarově skoku volným pádem do velkého nafukovacího polštáře. Pokud počasí nepřeje můžete si ve vnitřních prostorách zaskákat v zábavní hale s trampolínami, sjet si velkou bonbónovou skluzavku či objevit další legrační atrakce.

Pokud vám začne při tom všem křepčení a skotačení kručet v bříšku, zajděte si na mňámkózní oběd do velké rodinné restaurace nebo si dejte výtečné bublinkové vafle či mléčný zmrzlinový shake v Mlsné kavárně. Nezapomeňte se podívat do Marmeládové továrny nebo do Oskarovy pekárny, kde se můžete zblízka dívat, jak cukráři a pekaři vaří a pečou – a třeba si nějakou tu sladkost vzít i s sebou domů.

Zábavní park kousek od českých hranic:

Oskarshausen se nachází kousek za branami Česka – ve městě Freital, které je vzdáleno jen 15 minut od Drážďan. Z Prahy sem jedete cca 1,5 hodinu a z Ústeckého kraje tak hodinku. Přijet můžete autem (parkování je zdarma) nebo vlakem a poté se dopravíte přímým autobusem z hlavního nádraží do zábavního parku. Řízky s chlebem nechte doma – čekají na vás čerstvě připravované pochoutky, grilované dobroty, hamburgery, netradiční hot dogy i sladké palačinky, dezerty a koláče.

 

Otevírací doba: středa – neděle od 9 do 19 hodin. Svátky a prázdniny v Sasku také od 9-19 hodin. Otevírací doba se může lišit. Zkontrolujte si otevírací dobu přímo na webu parku!

Více informací viz www.oskaruvsvet.cz

E-mail: ahoj@oskarshausen.cz

 

 




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet