Zámek Nelahozeves

(1664)

Zámek Nelahozeves láká rodiny s dětmi k prohlídkám s výtvarnou dílnou po celé léto (červenec-srpen). Nelahozeves také leží na cyklotrasách a cyklisté jsou u nás vítáni

Navštivte během prázdnin zámek Nelahozeves a vyberte si z lákavé nabídky aktivit zaměřených především na rodiny s dětmi.

Každý den jsou připraveny dětské prohlídky „Život šlechtice od dětských střevíčků“, které jsou určeny dětem od 4 do 12 let. Během nich se dozví, jak v dávných dobách žily na zámku děti a jakými radostmi i strastmi procházely. Na prohlídku navazuje kreativní dílnička.

Časy prohlídek: všední den 11.00 a 14.00 hod., víkendy 10.30, 13.00 a 15.00 hod.

Pro skupiny nad 10 dětí je možné zarezervovat dětskou prohlídku i v jiný čas, a to včetně doprovodných aktivit. Máme pro vás připravené dvě zábavné hry „Zachraňte princeznu Polyxenu“ a „Zámecké zahradní klání“.

Na zámku Nelahozeves jsou samozřejmě vítáni i cyklisté. Máme zde dostatečný počet stojanů na kola i pro cyklistické skupiny. Během cesty se u nás můžete osvěžit dobře vychlazeným lobkowiczkým pivem.

Poobědvat nebo občerstvit se můžete v Zámecké restauraci nebo na nádvoří. Nenechte si ujít rozmanitou nabídku pikniků, které si můžete v restauraci předem objednat. Vychutnat si je můžete v zámecké zahradě, kde si zároveň příjemně odpočinete.




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet