Zoopark Zájezd

(1679)

Zoopark Zájezd “Na tento zoopark jsme narazili náhodou na turistických vizitkách. A moc se nám tu líbilo. Vše v přírodě, ve stínu stromů. Na dětském hřišti se děti vyblbly. Pohladili jsme si kozičky, nakrmili prasátka. V teráriu jsme se zúčastnili krmení chameleonů. Bylo to úžasné. Milý personál. V zooparku Zájezd se nám moc líbilo ;)” – Jirka B., Google

Zoopark Zájezd, který je oblíbený hlavně u rodin s dětmi, najdete jen kousek od Prahy směrem na Kladno. Je na malebné malé vesničce Zájezd uprostřed krásné přírody. Celý je postavený hlavně z přírodních materiálů a výlet sem je ideální klidnou procházkou, na které si odpočinete a děti se s nadšením zabaví.

Nejen děti se zamilují do veverek, které přiběhnou až k vám, do zábavných lemurů s mláďaty, nebo největších králíků v Ušákově. Mezi 100 druhy zvířat jsou zde také oblíbené surikaty, karakali, emu, velké želvy i kontaktní domácí zvířata. Výjimečná je vnitřní expozice Terária s největší veřejnou kolekcí chameleonů na světě.

Užít si zde můžete i doprovodný program. Po celý rok probíhají komentovaná krmení, křty mláďat i celodenní akce pro děti.

Vybrat si můžete také z těchto aktivit na objednání:

Krmení zvířat s celou rodinou

Krmení pro odvážné v Teráriích

Na den ošetřovatelem

Staň se sokolníkem

 

Zoopark Zájezd je otevřený DENNĚ po celý rok.

BŘEZEN

Po – Pá: 10:00 – 16:00 hodin

So – Ne: 10:00 – 17:00 hodin

DUBEN – ZÁŘÍ

Denně: 9:00 – 18:00 hodin

ŘÍJEN

Po – Pá: 9:00 – 17:00 hodin

So – Ne: 9:00 – 18:00 hodin

LISTOPAD – ÚNOR

Denně: 10:00 – 16:00 hodin

 

Zoo je bezbariérová.

V zoo je očerstvení a stánky se suvenýry.

Více informací najdete na www.zoopark-zajezd.cz a na facebooku zoo.

 
 
 
 
 
 
 
 




zpět
Webing.cz - webdesign, webhosting Infotip.cz - informační a vyhledávací server Copyright © 2008 - 2024 Tip na výlet